Jaunā Europass platforma ir klāt!

Europass

Jaunā Europass platforma ir klāt un no 1. jūlija tā ir visiem publiski pieejama!

Ja Tev ir svarīgi iekļauties darba tirgū ne tikai Latvijā, bet arī starptautiskā līmenī, tad izveido savu personīgo profilu www.europass.eu un parādi savas zināšanas un prasmes arī citiem.

Ko sagaidīt no jaunā Europass?

Sākot ar 2020. gada jūliju Europass iegūst pavisam jaunu izskatu un pakalpojumu klāstu! Jaunie Europass rīki un pieejamā informācija tagad ļaus jums izvēlēties jaunu pieeju savas karjeras pārvaldīšanai un izaugsmei.

Sper soli tālāk!

Jaunais Europass piedāvās jums iespēju izveidot bezmaksas profilu, kurā varēsiet aprakstīt visu savu pieredzi, prasmes un kvalifikāciju. Kā arī izvirzīt un nospraust sev mērķus tālākai karjeras izaugsmei.

Jūs varat izmantot informāciju savā profilā, lai izveidotu Europass CV un motivācijas vēstules dažādās, jums tīkamās veidnēs sava darba vai mācību pieteikumiem. Kad būsiet izveidojis attiecīgos Europass dokumentus droši varēsiet tos saglabāt arī savā Europass bibliotēkā turpmākai lietošanai. Jūs saņemsiet arī interesantus darba un mācīšanās iespēju ieteikumus, pamatojoties uz jūsu prasmēm un interesēm ko būsiet norādījuši savā profilā.

Jaunajā Europass tiks piedāvāta arī būtiska informācija par darbavietām vai mācību iespējām visā Eiropā. Informācija iekļaus arī svarīgus nacionālos kontaktpunktus un pakalpojumus, kas palīdzēs atrast darbu vai mācīšanās iespējas.

Visi šie rīki un informācija ir pieejama 29 valodās un bez maksas.

Pieci iemesli kāpēc Tev izmantot jauno Europass:
1. Atrodi tūkstošiem darba vietu un mācīšanās iespēju Eiropā
2. Viegli izveido savu CV un motivācijas vēstuli
3. Apraksti savas prasmes un intereses
4. Pieejams 29. valodās 
5. Viegli dalies ar informāciju 

 

Ja jums rodas kādi papildus jautājumi saistībā ar jauno Europass platformu droši sazinieties ar mums un mēs jums centīsimies palīdzēt.